MAAK KENNIS MET ONS TEAM & CULTUUR

We zijn een toegewijd team, klaar om u bij te staan in uw belastingzaken

M.(Mark) van Geffen

M.(Mark) van Geffen

Fiscalist

Mark van Geffen, studeerde fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, tijdens zijn studie deed hij werkervaring op bij diverse gerenommeerde kantoren, waardoor hij nu op jonge leeftijd al over ruime werkervaring in de fiscaliteit beschikt. Binnen Quintax vervult hij de taak als belastingadviseur met specialisatie de inkomsten/vennootschapsbelasting voor zowel particulieren en ondernemers, tevens neemt hij de coherente advisering graag ook voor zijn rekening. Hij is sterk in formeel recht en stelt namens een groot deel van de Quintax portefeuille bezwaarschriften/beroepschriften samen. Het Quintax kantoor te Rotterdam valt onder zijn beheer. Gedurende de aangifte periode houdt hij hier dagelijks kantoor.

A.(Andre) Hoogendoorn

A.(Andre) Hoogendoorn

Fiscaal Adviseur aan huis

André Hoogendoorn heeft 33 jaar gewerkt bij Rijkswaterstaat in diverse financiële functies, heeft daarnaast ruim 30 jaar ervaring betrekking hebbend op inkomstenbelasting en toeslagen. Binnen Quintax heeft hij de rol van belastingadviseur voornamelijk in de regio Noord-Nederland.

F.(Farisha) Molai

F.(Farisha) Molai

Loonadministrateur

De jongste medewerkster van Quintax. Zij is de spin in het web van wat wij noemen de back-office. U treft haar aan de telefoon of per mail via f.molai@quintax.nl
Farisha verdeelt het werk dat per mail binnenkomt, doet de boekhouding, verzorgt de incasso, bewaakt de termijnen en zorgt ervoor dat u altijd een ingang bij ons heeft.

H.(Herman) Franken

H.(Herman) Franken

Fiscaal Adviseur aan huis

Herman Franken werkt nu bijna 35 jaar in de accountancy. Sinds 1994 is hij certificerend AA. Naast het ondernemerschap zit fiscale advisering in zijn bloed. Herman is creatief, meedenkend en gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn grote kracht ligt op het cijfermatige analytische vlak en hij heeft een groot empathisch vermogen. Hij zal bij Quintax vanaf 2014 de regio Rotterdam en Haarlem voor zijn rekening nemen.

J.(Jan) Gommeren

J.(Jan) Gommeren

Fiscaal Adviseur aan huis

Jan Gommeren heeft na zijn dienstplicht 8 jaar gewerkt als arbeidsanalist. Daarna heeft hij 31 jaar in het onderwijs gewerkt, voornamelijk als leraar wis- en natuurkunde. Alles wat met financiën heeft te maken, heeft zijn interesse, van verzekeringen tot hypotheken en uiteraard daaraan gekoppeld belastingen. Na zijn pensionering heeft hij de kans gegrepen om voor Quintax aan de slag te gaan.